Verlichting speelt een grote rol in ons dagelijks leven en is een essentieel onderdeel van uw interieur; het bepaalt de sfeer in uw woonkamer.

Met goede verlichting kunt u wonderen verrichten voor uw interieur. De kleuren van uw wand of gordijnen worden nog warmer of sprekender, als ze goed zijn aangelicht.
Verder is de vormgeving van de lamp ook stijlbepalend. Klassiek of juist heel modern, ons assortiment is enorm uitgebreid, er zit zeker iets voor u bij.

 

Tafelverlichting:

Verlichting geeft een kamer een warme en uitnodigende sfeer. Een mooie tafellamp die past in het interieur bepaalt daardoor voor een groot deel de sfeer in uw kamer. Daarnaast kan de functionaliteit van een tafellamp ook van belang zijn. Maak gebruik van een lichtere kap als u meer licht wilt hebben en een dimmer voor als u de tafellamp zachter wilt laten branden.

 

 

Staande verlichting:

Er is niet altijd een aansluiting voor een lamp in uw plafond of in de muur aanwezig. Een vloerlamp kan in zo‚€™n situatie een oplossing bieden. Hierdoor kunt u een donkere hoek in uw interieur verlichten of van een goed boek op de bank genieten of de aandacht op een bijzondere plek in uw woonkamer vestigen.

 

Plafondverlichting:

Aan tafel wilt u gezellig met elkaar kunnen eten en af en toe romantisch dineren met z'n tweetjes. Een spelletje doen met vrienden of gewoon lekker rustig bladeren in uw favoriete tijdschrift! Dat betekent dat de juiste hanglamp boven een eetkamertafel heel belangrijk is. Daarnaast is een hanglamp duidelijk in de woonkamer aanwezig, waardoor het tot een essentieel onderdeel van uw interieur behoort. Het is dan ook belangrijk om een lamp uit te zoeken die perfect past bij uw mooi ingerichte woonkamer.

 

 

Lampen:

Van den Berg Elektro verkoopt 4 soorten lichtbronnen: gloeilampen, spaarlampen, TL-lampen en halogeenlampen. Vooral de keuze in gloeilampen is enorm. Wij hebben gekleurde flamelampen voor romantisch licht, soft-tone lampen, spaarlampen en een hele grote keuze in contactdozen, schakelaars en snoeren. Onze verlichtingsafdeling is compleet op ieder gebied !! Heeft u een lamp nodig, in onze winkel hebben we hem liggen.